FILMARE VIDEO

Filmarea video a evenimentelor

Orice eveniment în viața omului este unic prin faptul că nu poate fi retrăit din nou. Lacrimile de fericire și bucurie la nuntă, veselia și distracția la o petrecere de zi de naștere, emoțiile spirituale la botez, emoțiile solemne la balul absolvenților… anume astfel de momente constituie cea mai bună parte a vieții noastre.

Permiteți-ne să fim martorii invizibili ai fericirii voastre și s-o păstrăm pentru urmașii Dvs.

Vă oferim servicii de filmare de reportaj sau de înscenare a evenimentelor de orice format și nivel de complexitate: filmare multiplă (cîțiva operatori), aerofilmare (filmare cu utilizarea dronului), filmare cu utilizarea cranului, filmare sub apă.

În afară de filmarea calitativă noi oferim o montare modernă și dinamică a clipurilor. Filmele și clipurile Dvs. vor fi nu doar frumoase, dar și pasionant de spectaculoase, astfel încît veți dori să le revizionați din nou și din nou!

Pe lîngă sărbătorile familiale vom fi bucuroși să filmăm corporative, rapoarte, seminare, concerte, expoziții, festivaluri, prezentări, show-uri, concursuri, activități sportive ș.a.   .

Luăm în considerație toate dorințele privind filmarea și montarea. Vă propunem la fel înregistrarea pe discuri (imprimare pe discuri, copertă, ambalaj)

Filmarea video a clipurilor muzicale

Un clip muzical este o posibilitate excelentă de a se prezenta în întreaga lume, de a demonstra originalitatea, stilul și individualitatea sa. La orice etapă a carierei un clip filmat calitativ poate să vă facă un interpret mai recognoscibil și popular, descoperind perspective noi pentru creșterea creativă.

Echipa noastră are o experiență mare în filmarea videoclipurilor. Specialiștii noștri creativi și experimentați folosesc pe deplin potențialul lor pentru a crea un produs calitativ, care va reflecta individualitatea și multilateralitatea creativității Dvs.

Atmosfera pe platoul de filmare este mereu prietenoasă și predispune la lucru. Fotografiile și video backstage vor păstra pentru Dvs. o mulțime de amintiri plăcute.

Datorită echipamentului tehnic modern echipa noastră poate efectua filmări de orice complexitate. Chiar și cea mai neobișnuită idee va fi implementată la un nivel foarte înalt și desigur își va ocupa locul în clip.

Pentru noi este foarte important de a reda concepția operei muzicale, sentimentele și retrăirile personajelor principale, de a crea o atmosferă emoțională specială pe parcursul întregului clip. Noi dorim ca clipul Dvs. să fie expresiv și memorabil, pentru ca Dvs. să aveți dorința să-l vizionați din nou și din nou, să povestiți despre el prietenilor și cunoscuților Dvs.

Cu mare plăcere vă vom ajuta la elaborarea conceptul clipului, scrierea scenariului, organizarea procesului de filmare și vom efectua filmarea, montarea și post-production.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii contactați-ne folosind formularul de contact. Noi neapărat vom răspunde în la toate întrebările Dvs. cei mai restrânși termeni.

Filmarea video a clipurilor publicitare

Faceți o publicitate bună și banii vor veni. 
                                                                                        Leo Burnett

Un clip publicitar reprezintă un instrument efectiv de marketing care permite de a crea o imagine pozitivă a companiei, de a-i reprezenta brand-ul într-un mod individual și de o face deosebită printre concurenții. Cu ajutorul unui clip publicitar serviciile și produsele Dvs. vor fi maxim recognoscibile și cerute, ceea ce, desigur, va avea un impact pozitiv asupra afacerii Dumneavoastră. 

Folosind experiența bogată și creativitatea inepuizabilă echipa noastră este pregătită pentru a crea un produs unic și calitativ pentru Dvs. care se va potrivi cerințelor pieții și va atinge efectiv scopurile sale.

Noi purtăm responsabilitatea pentru lucrul nostru. Scopul nostru este nu numai de a face un șir de videofilmări frumoase. Noi dorim să vă ajutăm la obținerea succesului. Adresându-vă la noi puteți să fiți siguri ca filmarea oricărui clip va fi efectuată la cel mai înalt nivel.

În lucrul nostru folosim cel mai modern echipament. Facem filmări de orice format și nivel de complexitate. filmare multiplă (cîțiva operatori), aerofilmare (filmare cu utilizarea dronului), filmare cu utilizarea cranului, filmare sub apă.

Cu mare plăcere vă vom ajuta la elaborarea conceptul clipului, scrierea scenariului, organizarea procesului de filmare și vom efectua filmarea, montarea și post-production.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii contactați-ne folosind formularul de contact. Noi neapărat vom răspunde în la toate întrebările Dvs. cei mai restrânși termeni.