PREMIERA VIDEOCLIPURILOR ÎN ZIUA NUNȚII

Cel mai bun mod de a mira oaspeții la banchet este de a le prezenta ceva ce ei nu s-au așteptat să vadă. Noi suntem bucuroși să vă ajutăm la realizarea acestui scop. În arsenalul nostru avem multe idei interesante și creative pentru ca pe parcursul banchetului oaspeții Dvs. să retrăiască multe emoții plăcute, duioase și, uneori, neașteptate. Echipa noastră vă oferă servicii de pregătire și prezentare a clipurilor de nuntă nemijlocit în ziua nunții.

LOVE STORY  este un clip despre începutul relațiilor cuplului, o poveste scurtă despre însurăței, plină de momente cheie și detalii despre nașterea dragostei lor. Un astfel de clip va servi va face seara de neuitat.

URĂRI PENTRU ÎNSURĂȚEI. Sunt cîteva variante ale unui astfel de clip. În prima variantă mirii sunt felicitați de către oamenii absolut necunoscuți și nepregătiți. Acest clip va ridica dispoziția tuturor fără excepție. În a doua variantă a clipului mirii sunt felicitați de către rude și prieteni care n-au putut să fie prezenți la nunta. Acest clip se montează din materialele uneori transmise din depărtări, fără ca mirii să cunoască despre acest lucru, deoraece acest clip trebuie să devină o surpriză plăcută și duioasă.

RĂSTURNARE. Sensul clipului constă în faptul că în timpul interviului oaspeții răspund la întrebările pregătite din timp. În procesul de montare această întrebare este tăiată și înlocuită cu o altă întrebare legată de mire sau mireasă. Se primește o dejă veselă pentru oaspeți.

Un moment culminat a serii poate deveni un clip SDE (Same Day Edit) montat în ziua nunții care va conține cele mai expresive, impresionate și solemne momente ale zilei trecute. Cei prezenți și mirii vor obține posibilitatea de a retrăi această zi minunată încă o dată. La sigur veți observa ceea ce n-ați reușit să observați în valma zilei de sărbătoare.

Pe lîngă celor menționate vă putem ajuta la crearea oricărui alt fel de clip pentru ziua nunții. Orice idee a Dvs. poate fi transpusă în viață.