FOTOGRAFIEREA

Fotografierea evenimentelor

Orice eveniment în viața omului este unic prin faptul că nu poate fi retrăit din nou. Lacrimile de fericire și bucurie la nuntă, veselia și distracția la o petrecere de zi de naștere, emoțiile spirituale la botez, emoțiile solemne la balul absolvenților… anume astfel de momente constituie cea mai bună parte a vieții noastre.

Permiteți-ne să fim martorii invizibili ai fericirii voastre și s-o păstrăm pentru urmașii Dvs.

Vă oferim servicii de fotografiere de reportaj sau de înscenare a evenimentelor de orice format și nivel de complexitate:  Echipa noastră este în stare să fotografieze în orice loc și orice condiții meteorologice, cît în încăpere atât și în aer liber. Folosind cea mai modernă tehnică foto noi oprim timpul păstrând pentru totdeauna cele mai plăcute momentele ale vieții Dvs.

Îndată ce vă adresați la noi veți uita de retrăirile legate de fotografierea la sărbătoare. Fotografii experimentați și comunicabili vă vor ajuta să uitați de jenă și vor transforma procesul de fotografiere într-o sărbătoare adevărată.

Pe lîngă sărbătorile familiale vom fi bucuroși să filmăm corporative, rapoarte, seminare, concerte, expoziții, festivaluri, prezentări, show-uri, concursuri, activități sportive ș.a. Luăm în considerație toate dorințele privind filmarea și post-production a pozelor, vă propunem la fel înregistrarea pe discuri (imprimare pe discuri, copertă, ambalaj), crearea și imprimarea  cărților foto și albumelor de nuntă.

Fotografiere în studio

Fotografierea în studio diferă de orice alt tip de fotografiere mai întîi prin faptul că se petrece nemijlocit în încăpere și nu depinde de condițiile meteorologice. În incinta studioului temperatura este întotdeauna confortabilă și  există mai multe echipamente suplimentare și accesorii pentru realizarea oricăror idei și imagini.

Cu ajutorul luminii artificiale, fundalurilor și decorațiilor fotopictorii noștri creează portrete impresionante.

Indiferent de motivele sale, fotografierea în studio efectuată de către specialiștii noștri va deveni un eveniment grandios în viața Dvs. Echipa profesioniștilor adevărați va transpune în viața cele mai curajoase idei și proiecte, începând cu portfolio și pînă la fotografii pentru revistele lustruite. Folosind cele mai moderne echipamente noi garantăm fotografierea și procesarea ulterioară a fotografiilor la cel mai înalt nivel de calitate.

Fotografierea publicitară

Fotografierea publicitară a pătruns în toate domeniile vieții omenești. În lumea modernă nu este destul să vorbești despre produsul tău, este necesar să demonstrezi calitățile și avantajele lui. Să-l reprezinți astfel încît cumpărătorul potențial să simtă o dorință de a-l procura.

Fotografia publicitară este folosită destul de des în presă, calendare, cataloage, broșuri și altă producție poligrafică, precum și în publicitatea exterioară și în prezentarea resurselor internet. 

Folosind cele mai moderne echipamente suntem disponibili să realizăm proiecte de orice nivel de complexitate. Noi vă vom ajuta să creați o imagine competitivă a produsului Dvs. și să atrageți atenția cumpărătorilor spre ea.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii contactați-ne folosind formularul de contact. Noi neapărat vom răspunde în la toate întrebările Dvs. cei mai restrânși termeni.